Overnatning

 

 

Christiansø Gæstgiveri

Christiansø Gæstgiveri er hoteldelen af Christiansø Gæstgiveri og Købmandshandel, som derudover består af kro, kiosk og købmandshandel.

Christiansø Gæstgiveri har seks charmerende værelser, alle med eget bad og toilet. Værelserne ligger på 1. sal ovenpå kro og restaurant, hvorfra der er adgang til terrassen med den formidable udsigt.

Læs mere her.


 

 

Ballonen

Det tidligere statsfængsel, kaldet Ballonen, ligger på Frederiksø og blev bygget i 1825 som politisk fængsel til systemkritiker, filosof og teolog Dr. Dampe, der havde talt mod kongen og det enevældige styre. 

Fængslet er i dag indrettet til overnatning  i fem celler, der er fælles køkken og bad og toilet på gangen. Standarden svarer til vandrerhjem eller hostel.

Christiansø Administration står for drift og udleje af Ballonen.

Bestilling kan foretages hverdage kl. 10-12 på tlf. 5646 2013.

Læs mere om overnatning i Ballonen her.

 

Havnen

Hvert år anløber ca. 2.000 lystsejlere Christiansøs smukke og historiske havn, øens centrum – øens hjerte. Havnen kan anløbes i al slags vejr fra enten nord eller syd. Det er som regel muligt at få en kajplads.

Se mere om faciliteter og priser her.

 

Teltplads

Christiansø Teltplads ligger på Hertugindens Bastion på Christiansø. Pladsen drives fra 2018 af forpagterne Laura og Claus Juhl Zafnes. 

Pladsen er meget besøgt i ugerne 28, 29, 30 og 31. Det er derfor en god idé at være hurtigt ude, hvis du vil sikre dig en plads.

Se mere om pladsbestilling, teltstørrelser, faciliteter og priser her.

 

 

Hestehytten - hjemstavnshytte

For leje af Hestehytten kontakt venligst Christiansø Administration på telefon 5646 2013 mandag-fredag kl. 10-12.

Retningslinier og priser for leje af Hestehytten.

Oversigt reservationer i 2019 pr. 07.12.2018